Vervoer

Autoverzekering Bromfietsverzekering Fietsverzekering  Motorverzekering Pechhulp Verzekering Oldtimerverzekering auto le febre assurantien

Auto verzekering

Zij-banner-auto-verzekering-le-febre-assurantien.jpg

Een autoverzekering is een verzekering die schade door of met de eigen auto verzekert. De autoverzekering wordt daardoor ingedeeld in de categorie schadeverzekeringen. De autoverzekering kent een drietal dekkingsvormen. De aansprakelijkheidsdekking, ook wel WAM genoemd, is verplicht. Daarnaast hebben we de beperkt cascodekking waarbij o.a. diefstal, ruitschade en aanrijding met dieren is verzekerd. De volledig cascodekking, ook wel “all risks” genoemd dekt de bij beperkt casco gedekte schades, schade door botsen, omslaan, slippen, van de weg raken, te water raken en enig ander van buiten komend onheil.

Deze dekkingen kunnen, indien gewenst, nog worden uitgebreid met aanvullende verzekeringen, zoals o.a. een inzittendendekking of een rechtsbijstand dekking.

Het afsluiten van een autoverzekering lijkt eenvoudig echter er zijn toch een aantal zaken die van belang zijn.

  • Is er sprake van schadesturing?
  • Wat heeft u al aan andere verzekeringen lopen?
  • Gaan we voor een nieuwwaarde- of een aanschafwaarderegeling?
  • Hoe zit het met een jeugdige bestuurder?
  • Hoe uitgebreid is de schade inzittendenverzekering? 
  • Rechtsbijstand voor alleen de auto of heeft u meerdere voertuigen?

 

Bel ons gerust voor een advies op maat, tel 06 13 17 07 23.

 

 

Bromfietsverzekering

Voor de snor-/bromfiets ben je verplicht om een WA verzekering af te sluiten, doe je dit niet dan ben je niet verzekerd en ontvang je een forse boete van het RDW. De WA verzekering heb je nodig indien je aansprakelijk wordt gesteld voor een schade die je hebt veroorzaakt waarbij jij als schuldige wordt aangewezen.

Je kunt naast de verplichte WA verzekering ook kiezen voor een uitgebreidere bromfietsverzekering zoals beperkt casco of volledig casco. Ook kan het verstandig zijn om je snor-/bromfietsverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen zoals verhaalsbijstand of een opzittendenverzekering.

Mocht je een schade hebben dan helpen wij jou met het invullen van het schadeformulier en zorgen wij, indien gewenst, dat het voertuig wordt opgehaald en gerepareerd door 2-wielerspecialist Johan van Amersfoort. 

We zeggen bij Le Febre Assurantiën niet voor niets dat we meer doen dan alleen verzekeren.  

Bel ons gerust voor een advies op maat, tel 06 13 17 07 23.

 

Fietsverzekering

Zij-banner-fiets-verzekering-le-febre-assurantien.jpg

We hebben de laatste jaren een flinke toestroom gehad van allerlei nieuwe fietsen. Naast de gewone fiets is de e-bike inmiddels een vertrouwd beeld in het dagelijkse verkeer geworden. Bij een aanrijding vallen deze fietsen onder uw aansprakelijkheidsverzekering.  

De speed pedelec wordt sinds 1 januari 2017 door de wet gezien als een bromfiets. Het  gevolg van deze nieuwe regels is dat je met de speed pedelec minimaal verzekerd moet zijn voor wettelijke aansprakelijkheid.  Hiervoor heb je een WA-verzekering nodig, dit is een verzekering waarmee de schade aan anderen gedekt is. Je eigen schade door ongelukken of diefstal is niet verzekerd.

Bel ons gerust voor een advies op maat, tel 06 13 17 07 23.

Pechhulp Verzekering

Zij-banner-pechhulp-verzekering-le-febre-assurantien.jpg

Voor deze verzekering graag even contact met ons opnemen.
 

Bel ons gerust voor een advies op maat, tel 06 13 17 07 23.