Gezondheid

Ongevallenverzekering ​​​​​​​zorgverzekering Le Febre Assurantiën

Ongevallenverzekering

Een ongeluk tijdens het sporten in het verkeer of thuis het kan iedereen overkomen. Met een gezinsongevallenverzekering krijg je eenmalig een uitkering als jij, jouw partner of een kind hierbij blijvend invalide raakt of overlijdt. Met deze verzekering kun je extra kosten opvangen, zoals gezinshulp of het aanschaffen van hulpmiddelen in jouw huis.

Zorgverzekering

Zij-banner-zorgverzekering-alg1-le-febre-assurantien_0.jpg

De belangrijkste veranderingen in 2020

 

De maximale zorgtoeslag wordt € 104,00

Geen eigen risico meer bij stoppen met roken programma.

Bij specifieke vormen van longkanker kunnen patiënten rekenen op vergoeding van de geneesmiddelen durvalumab en abemaciclib vanuit het basispakket van de zorgverzekering

Patiënten met MS hebben recht op vergoeding van het geneesmiddel Fampyra. Dit medicijn verbetert het loopvermogen van patiënten.

Mensen die ver van huis moeten reizen voor behandeling bij een medisch specialist waarvoor ze niet worden opgenomen, krijgen recht op een logeervergoeding. De vergoeding is maximaal 75 euro per nacht. Voorwaarde is dat er sprake moet zijn van een behandeling van minimaal drie aaneengesloten dagen. Het gaat alleen om patiënten die recht hebben op zittend ziekenvervoer, bijvoorbeeld mensen die moeten reizen voor behandeling met nierdialyse, chemotherapie, visueel gehandicapten en rolstoelers. De vergoeding voor het logeren krijg je alleen in plaats van de vergoeding voor zittend ziekenvervoer.

Verder is de collectiviteitskorting naar beneden gegaan, is het eigen risico gelijk gebleven en zijn de aanvullende verzekeringen versobert.

Wil je advies over jouw zorgverzekering neem contact op met ons kantoor bel: 06 131 707 23 

Wil je het zelf regelen klik hieronder:

 

 

 

   

 

 

Le Febre Assurantiën bemiddelt en adviseert voor: Menzis, Stad Holland, VGZ, ONVZ, Avero Achmea, De Amersfoortse en Nationale Nederlanden.